AutentificareStatistica accesare site

Total
Afisari: 1382279
Vizitatori: 60627
Azi
Afisari: 59
Vizitatori: 52
Luna aceasta
Afisari: 1321
Vizitatori: 1079
Avem 2 vizitatori online
Despre noi PDF Imprimare Email
Luni, 24 August 2009 10:56

DipeceratulCRISTAXI ofera clientilor sai un serviciu de transport civilizat, la cel mai bun raport calitate/pret, eliminand riscul utilizarii unui taxi de la coltul strazii.
A trebuit sa treaca ceva timp pana cand si acest domeniu al taximetriei sa fie guvernat de o lege clara care sa nu lase loc interpretarilor.

Incercari au mai fost dar dupa cum s-a vazut nu au fost relevante, iar clientii, asa cum stim cu toti erau expusi tuturor riscurilor care existau atunci cand se urcau intr-o masina pe care scria simplu "TAXI" aflat la coltul strazii. Pe parcursul acestui site veti face cunostinta cu noi, cu serviciile pe care le oferim, cu felul in care se poate desfasura in mod civilizat aceasta activitate de taximetrie.
In prezent dispeceratul isi desfasoara activiatea avand program non stop, cu un numar de 150 de autoturisme taxi agreate de catre Primaria Suceava, toate apelurile dumneavoastra fiind preluate de catre dispecerii nostri care va stau la dispozitie 24h din 24 si 7 zile din 7.

Era in mod firesc sa fim si cel dintai dispecerat care apeleaza la facilitatile oferite de internet.
Prin crearea acestui site incercam sa raspundem cit mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora:

- Puteti trimite flori cuiva drag

- Puteti rezerva o camera la hotel, o masa la restaurant

- Nu in ultimul rand va rezervam taxi cu toate dotarile pentru curse in toate localitatile din tara

Ultima actualizare în Marţi, 30 Martie 2010 18:03
 

Apps

Solicita un taxi prin intermediul aplicatiilor pentru:

 

android

Android

 

apple

IOS

Parteneri

vivafm_logo

bucovina_tv_logo