AutentificareStatistica accesare site

Total
Afisari: 1382279
Vizitatori: 60627
Azi
Afisari: 59
Vizitatori: 52
Luna aceasta
Afisari: 1321
Vizitatori: 1079
Avem 4 vizitatori online
Oferta
Incepand cu 10 Aprilie 2005 oferim clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre apeland la facilitatile oferite de internet.
Comenzi de taxi - prin acest serviciu oferim posibilitatea de comenzi de taxi online. Se pot face comenzi pentru toata zona judetului Suceava.
Rezervari de taxi - prin acest serviciu oferim posibilitatea de rezervari de taxi online. Se pot face rezervari cu minim 12h inainte, pentru toata zona Europei!.
Servicii/Comisioane - prin acest serviciu va oferim posibilitatea de a face comenzi la diverse produse din oras. Plata va consta in costul produselor comadate (care sunt insotite de un bon fiscal) plus costul cursei efectuate de taximetru.
Rent A Car - prin acest serviciu va oferim posibilitatea de a inchiria masinile firmei in scop personal sau profesional .Se pot face comenzi pentru toata zona orasului Suceava. Se pot face comenzi pentru toata zona orasului Suceava.
Suntem singura firma care vine in sprijinul clientului cu o clasificare a masinilor, clasificare prin care se face diferenta intre confort si calitatea serviciilor prestate, astfel:
S - Masinile din categoria superioara, dotate cu aer conditionat, siguranta maxima, iar soferii cu nivel inalt de pregatire in oferirea serviciilor
M - Masinile din aceasta categorie sunt masini care ofera siguranta si confort inferior clasei S
100 - Masinile care incep cu indicativul o suta sunt masini cu o vechime peste 10 ani de exploatare si/sau masini break.
Nr. Titlu articol Afişări
1 Conditii / Tarife - EN 4019
2 Conditii / Tarife - RO 3547
 

Apps

Solicita un taxi prin intermediul aplicatiilor pentru:

 

android

Android

 

apple

IOS

Parteneri

vivafm_logo

bucovina_tv_logo